Camerabewaking

Helaas staat uw woning of bedrijfspand dagelijks bloot aan bedreigingen in de vorm van criminaliteit.

Met cameratoezicht kunnen diefstal, vernielingen en bedreigingen mogelijk worden voorkomen. Naast criminaliteit zijn er tegenwoordig nog veel meer toepassingen waarvoor een camerasysteem handig kan zijn. Wat denkt u ervan om een oogje in het zeil te houden op uw buitenterrein, boerderij of uw productielijn?

Toepassingen:

  • Beveiliging van uw woonhuis of bedrijfspand
  • Diefstalbeveiliging winkels
  • Toegangscontrole
  • Terreinbeveiliging
  • Monitoring machines / productielijnen
  • Kentekenherkenning
  • Agrarisch (afkalfstal)

 

Doelgericht camera-observatiesystemen

De kwaliteit en projectering van camera’s zijn cruciaal voor het gebruik van een camera-observatiesysteem. Met de hedendaagse ontwikkelingen is het bovendien mogelijk uw camerabeelden op elke willekeurige locatie ter wereld te bekijken. Wij kunnen u adviseren op het gebied van eenvoudige tot de meest complexe systemen. Voor elke vraag hebben wij een specifieke oplossing beschikbaar. Hierbij staat kwaliteit voorop!

Camerabeelden beschikbaar op uw smartphone en tablet

Beelden gemaakt met een IP-camera kunnen in principe vanaf de hele wereld middels een internet verbinding worden bekeken, mits ze voor deze toepassing zijn geconfigureerd. Eveneens is het mogelijk om beelden gemaakt met een IP-camera overal vandaan op een mobiele telefoon of Tablet (iPhone, Android) met behulp van een hiervoor geschikte app te bekijken. Dit kan erg handig zijn wanneer u onderweg bent, op reis of met vakantie.

Advies?

Meer dan

0 Oplossingen

Waarvan

0 Oplossing de beste is

Neem contact op!

Jan Bloemert
Adviseur

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.