Wifinetwerken

Snelle WiFi door het hele pand of woning

WiFi is niet meer weg te denken. Van kleinere ruimtes tot grote panden; WiFi Accesspoints zijn de ideale apparaten voor een goed dekkend draadloos netwerk. De Accesspoints van waar wij gebruik van maken zijn schaalbaar en kunnen onbeperkt bijgeplaatst worden totdat de dekking voldoet aan de eisen.

Voor iedere omgeving kan er voor andere Accesspoints gekozen worden. Er zijn Accesspoints voor zowel binnen- als buitengebruik. Iedere Accesspoints heeft zijn eigen specificaties. Denk hierbij aan snelheid, bereik en aantal gelijktijdige gebruikers.

Camping en vakantieparken

Veel gasten op een camping of vakantieparken vragen steeds vaker naar WiFi, of kiezen de vakantielocatie op basis van of er WiFi aanwezig is of niet.

Voor een goed dekkend Draadloos netwerk die ook met grotere aantallen verbonden apparaten om kan gaan zijn goede Accespoints essentieel. Door de oneindige schaalbaarheid van de apparatuur kunnen deze omgevingen aangelegd worden voor iedere situatie.

Gasten

Wanneer u draadloos internet wilt aanbieden voor gasten wilt u niet dat ze bij uw interne apparatuur kunnen komen.

Hiervoor kunnen we speciale gasten WiFi-netwerken aanmaken. die voorkomt dat iedereen die verbonden is met dit gastennetwerk bij uw lokale apparatuur kunnen komen.

Hierbij is het ook mogelijk om de gasten op een Gasten portal uit te laten komen, Waarbij ze bijvoorbeeld akkoord moeten gaan met de voorwaarden, Voucher code kunnen invoeren. of het laatste nieuws van het park te zien krijgen.

Beheer

De Accesspoints zijn via een app op de telefoon te beheren. Er kan op ieder moment een draadloos netwerk aangemaakt, aangepast of verwijdert worden.

Dit hoeft u niet zelf te doen. Wij zullen ervoor zorgen dat de accespoints volledig geconfigureerd en werkend bij u worden geïnstalleerd of worden ingericht voor eigen installatie.

Vouchers

Wilt u gebruik maken van voucher codes om toegang te geven tot het draadloze netwerk, een code die een tegoed bied voor een maximale verbindingstijd, of aantal te downloaden of te uploaden MB of GB’s. Wanneer dit tegoed verbruikt is wordt de gast automatisch het toegang tot het netwerk geweigerd. Totdat er een nieuwe voucher wordt verzilvert.

Deze kunnen ingeschakeld worden en aangemaakt worden in de centrale server.

Advies?

Meer dan

0 Oplossingen

Waarvan

0 Oplossing de beste is

Neem contact op!

Jan Bloemert
Adviseur

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.