Zakelijk mobiel

Provider onafhankelijk advies en dat vaak tegen scherpere tarieven dan dat u rechtstreeks bij de provider uw abonnement aansluit.

Wij werken samen met alle toonaangevende mobiele providers in Nederland. Hierdoor kunnen wij altijd een passende oplossing bieden voor uw abonnementen. De prijs is belangrijk, maar wij kijken ook naar bijv. de mobiele dekking van de verschillende providers. Iedereen weet dat elke provider zijn sterkere en zwakkere gebieden heeft. Maar niets is vervelender dat u op de locaties waar u het meest bent geen dekking heeft. Daarom zullen wij altijd vooraf een controle doen, en kijken welke provider het best bij u past.

Doordat wij goede contacten hebben met de verschillende providers, weten wij in veel gevallen ook scherpe abonnementskosten voor u met de providers af te spreken. Wij bieden zakelijke abonnementen aan van 1 – 1000 aansluitingen. Uiteraard kunnen wij ook de verlenging voor u verzorgen.

Enkele providers waar wij mee samenwerken:

 • KPN
 • Vodafone
 • T-Mobile
 • Tele2
 • enz.

Toestellen

Wij leveren en configureren ook uw mobiele toestellen. Wij leveren een toestel wat bij u of uw medewerker past, maar uiteraard altijd alleen van de bekende A merken, zodat u naast een betrouwbare mobiel netwerk ook met gebruikt maakt van een betrouwbaar toestel.

 

Advies?

Meer dan

0 Oplossingen

Waarvan

0 Oplossing de beste is

Neem contact op!

Jan Bloemert
Adviseur

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Bespaar direct op uw abonnementskosten.

Maak nu gebruik van onze gratis abonnementen scan

Weet u aan wie u allemaal betaald voor uw internet en telefonie abonnementen? Welke abonnementen heeft u allemaal lopen en worden deze nog wel gebruikt? Tijden veranderen, tarieven ook!, betalen wij niet te veel?

Dit zijn vragen die vaak ook bij vragen blijven zonder dat u uw aandacht er goed aan besteed. Logisch, want in de wereld van telecom en internet wijzigen pakketten en tarieven frequent waardoor er lastig grip op te krijgen is. Niet onbelangrijk: naast de tarieven wijzigen ook de mogelijkheden internet, telefonie en cloud diensten wijzigen continu.

Wilt u weer up-to-date zijn met uw diensten? Neem vandaag nog contact met ons op en wij adviseren u graag.

Begin vandaag nog met besparen!

Neem direct contact op!
 • 1

  Inventariseren

  Als eerste zullen wij uw abonnementen inventariseren. Welke abonnementen lopen er allemaal? Zijn deze nog nodig? Enz.

 • 2

  Adviseren

  Omdat wij provider onafhankelijk zijn kijken wij welke provider en welk abonnement het beste bij uw organisatie past.

 • 3

  Implementeren

  Nadat wij een passend advies gegeven hebben en u akkoord gegeven heeft, verzorgen wij het volledige traject van aanvraag tot oplevering.

 • 4

  Besparen

  Vanaf nu bespaard u maandelijks op uw al uw lopende abonnementen. Deze besparing kan flink oplopen.