Internet

Stabiel en snel internet wordt alleen maar belangrijker.

Dagelijks neemt het gemiddelde dataverbruik per gebruiker wereldwijd toe. Dit is logisch te verklaren omdat steeds meer diensten online aangeboden worden, en er continue meer dingen worden gedigitaliseerd. Waar u voorheen de factuur per post verzond, wordt dit nu bijna standaard per mail gedaan. Dit is maar 1 voorbeeld, maar zo zijn er veel voorbeelden op te noemen waardoor een stabiele en snelle verbinding steeds belangrijker wordt.

JB COM kan bijna alle verbindingen leveren en dat provider onafhankelijk.  Denk hierbij aan:

  • Glasvezel internet
  • DSL internet
  • Coax internet
  • Straalverbindingen
  • 4G internet

Voor zakelijk en particulier

U begrijpt dat een kantoorpand met 25 medewerkers een andere verbinding nodig heeft dan een bedrijf met 4 medewerkers of een woonhuis. Daarom zullen wij altijd eerst inventariseren wat het verwachte dataverbruik zal zijn, en welke verbinding het beste bij u of uw bedrijf past.

Uw verbinding meten

Is uw internet traag of werkt deze instabiel? Wij beschikken over diverse tools om uw verbinding meten op stabiliteit en snelheid. Na aanleiding van deze meting zullen wij u adviseren over de mogelijkheden van de verschillende verbinding op uw locatie. Herkent u bovenstaande problemen? Neem dan contact met ons op!

Advies?

Meer dan

0 Oplossingen

Waarvan

0 Oplossing de beste is

Neem contact op!

Jan Bloemert
Adviseur

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.