Netwerk- en systeembeheer

Een bedrijfsnetwerk moet altijd operationeel zijn.

Daarom is netwerk- en systeembeheer erg belangrijk. Met goed onderhoud voorkom je de meeste storingen. Het beheren en onderhouden van bestaande en nieuwe servers, werkstations en laptops binnen het bedrijfsnetwerk is dus essentieel.

Netwerk

Binnen het bedrijf is een stabiel en snel netwerk belangrijk. Wanneer er problemen voordoen zoals bijvoorbeeld traag intern netwerk. Kan het zijn dat sommige onderdelen van dit netwerk vervangen moet worden. Denk aan bekabeling, switches of routers.

Steeds meer dingen worden gedigitaliseerd. Hierdoor neemt de hoeveel data continu toe. Door deze toename van dataverkeer wordt er meer gevraagd van uw apparatuur dan 2 jaar geleden. Daarom is het belangrijk om uw apparatuur up-to-date te houden om te kunnen garanderen dat u en uw medewerkers hun werkzaamheden zonder haperingen in het netwerk uit kunnen voeren.

Monitoring

Ook zijn er mogelijkheden om servers en andere apparaten goed in de gaten te houden. Met onze monitoringssoftware kunnen wij Servers, Computers, Switches, Routers, Backup-UPS etc. in de gaten houden. Vaak kunnen we voordat er storingen voordoen het probleem al oplossen.

Denk hierbij aan defecte harde schijven, vol lopende dataopslag en abnormaal gedrag in de server.

Werkplekken

De meeste kantoormedewerkers zitten 6-8 uur per dag op hun werkplek. Voor een efficiënte en fijne/gezonde werkomgeving is het belangrijk om de juiste apparatuur te gebruiken, maar ook om deze op de juiste manier te installeren en te configureren. Wij adviseren  u graag over de juiste hardware en software voor de perfecte werkplek.

Servers

Bent u op zoek naar een partner die uw huidige server of misschien een nieuwe  server wilt laten beheren en eventueel monitoren. Neem dan gerust contact met ons op.

Software en clouddiensten.

Alleen aan hardware heeft u niet voldoende om te kunnen werken. Afhankelijk van uw werkzaamheden bent u diverse softwarepakketten nodig. Dit kunnen pakketen zijn zoals Office 365, Administratiepakketten, ERP, Autocad, Revit of andere sector specifieke pakketten. JB COM denkt graag met u mee, welke pakket het juiste bij uw organisatie past

Advies?

Meer dan

0 Oplossingen

Waarvan

0 Oplossing de beste is

Neem contact op!

Jan Bloemert
Adviseur

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.